Anneler günü geldi geliyor! Özel hissettirecek en anlamlı hediyen burada 🎁 Hemen şimdi seç 👉🏻

Hastane Kapı Üzeri Hoş geldin Mesajlı İsme Özel Masif Çerçeveli Plaka

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
399.90 TL
Ürün Kodu: 16463

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ürün 20 x 40 cm ölçülerindedir.
  • Duvara asılabilmesi için metal aparatı vardır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Yenidoğan bebek hediyeleri özellikle bebeğe özel bir şekilde hoş geldin demenin zarif bir yöntemini oluşturuyorlar. Sevimli tasarımı ile yeni dünyaya gelen bebeğe ilk hediyesini vermek istiyorsanız Hastane Kapı Üzeri Hoş geldin Mesajlı İsme Özel Masif Çerçeveli Plaka tercih edebilirsiniz. Bu özel metal plaka bebeğin aldığı ilk hediyesi olacağı gibi aynı zamanda hastane odasında bebeği görmeye gelenleri de tatlılık ile karşılayacaktır.

Yeni dünyaya gelen bebekler başta anne ve babaları olmak üzere kendisini merakla bekleyen tüm yakınlar tarafından büyük bir sevinç kaynağı olurlar. Bu sevince ortak olmak ve mutluluğun daha da artmasını sağlamak için ise bebek için tercih edilecek hediyelerin büyük bir anlamı bulunmaktadır.

Bebeğin dünyaya geliş sevincini paylaşmak için çok tatlı bir hediye anlamı taşıyan bu özel plaka ile doğum odasını daha özel ve sıcak bir hale getirebilirsiniz. Üzerine yazılan isim sayesinde de bebeği ziyarete gelenlerin bebeğin ismini hemen öğrenmesini de sağlayabileceksiniz. Asma aparatları sayesinde ise bu özel tasarım plaka hemen kullanılmaya hazırdır.