Aile ve Aşk İsim Özelleştirmeli 2'li Şarap Mantar Koleksiyon Kutusu

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
5999.90 TL
Ürün Kodu: 20982

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • İkili Şarap Tıpası Koleksiyon Kutusu Seti
  • Küçük Fıçı 27 cm ölçülerindedir.
  • 50x50x14 cm ölçülerindedir.
  • Tamamen El işçiliği ile üretilmektedir.
  • Çerçeve bölümü masif 1. sınıf Meşe malzemeden üretilmiştir.
  • Ön yüzeyi şeffaf akrilik malzemeden üretilmiştir.
  • Baskı ön yüzeye UV baskı tekniği ile uygulanmaktadır.
  • Duvarınıza asarak kullanabilirsiniz.
  • Koleksiyon kutunuzun arka kısmından birikimlerinizi kolaylıkla alabilirsiniz.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Aile ve Aşk İsim Özelleştirmeli 2'li Şarap Mantar Koleksiyon Kutusu, hem dekoratif hem de işlevsel bir hediye arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Bu özel koleksiyon kutusu, sevdiklerinizle paylaştığınız güzel anıları ve değerli anları ölümsüzleştirmek için tasarlanmıştır. İster eşinize, ister arkadaşınıza, ister babanıza, ister kendinize alın; bu şarap mantar koleksiyon kutusu her yaştan yetişkin için anlamlı bir hediye olacaktır.

Bu 2'li set, her biri üzerine kişisel isim yazılabilir iki adet şarap mantar koleksiyon kutusundan oluşmaktadır. Ahşap çerçevesi ve şık tasarımı ile evinizin herhangi bir köşesinde harika bir dekoratif unsur olarak kullanılabilir. 'Good Wine With Good Friends' ve 'Good Wine With Great Love' yazıları ile, her bir yudumda paylaşılan dostluk ve aşkı simgeler.

Yıldönümleri, doğum günleri, sevgililer günü gibi özel günler için ideal bir hediye olan bu koleksiyon kutusu, aynı zamanda koleksiyoncular ve şarap severler için de mükemmel bir tercih olacaktır. Kişiye özel isim yazılabilme özelliği sayesinde, hediyenizi daha da özel ve anlamlı kılabilirsiniz.

Bu şarap mantar koleksiyon kutusu, anılarınızı ve değerli anlarınızı saklamanın yanı sıra, evinizin dekorasyonuna da zarif bir dokunuş katacaktır. Her şarap mantarı, paylaşılan güzel anıların bir sembolü olarak bu kutuda birikecek ve her baktığınızda sizi o anlara geri götürecektir.

Sevdiklerinize veya kendinize bu özel ve anlamlı hediyeyi sunarak, unutulmaz anılarınızı her zaman canlı tutabilirsiniz. Ahşap ve cam malzemeden üretilmiş olan bu koleksiyon kutusu, uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Ayrıca, duvara asılabilir özelliği sayesinde, evinizin herhangi bir yerinde rahatlıkla sergilenebilir.

Aile ve Aşk İsim Özelleştirmeli 2'li Şarap Mantar Koleksiyon Kutusu ile sevdiklerinize unutulmaz bir hediye sunun ve her anı daha da özel kılın.