Her Öğrenci Bir Öğretmenin Eseridir Tasarımlı Fincan

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
224.90 TL
Ürün Kodu: 21058

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Porselen kupalarımız, kaliteli ve canlı baskı ile özenle hazırlanmıştır.
  • Kupalarımız, 7,5 cm yüksekliğine ve 8 cm çapına sahiptir.
  • Kupalarımız, kargoda kırılmaması için özel kutu koruması ile gönderilmektedir.
  • Kupaları elde yıkamak tavsiye edilir.
  • Çift taraflı baskı yapılmıştır, böylece kupa her yönden kullanılabilir.
  • Kupa iç hacmi: 225ml
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Eğitim, toplumun temel taşlarından biridir ve her öğrencinin başarısı, fedakar öğretmenlerin eseridir. Bu anlayışla tasarlanan 'Her Öğrenci Bir Öğretmenin Eseridir' temalı fincan, İngilizce öğretmeninden matematik öğretmenine, anaokulundan edebiyat derslerine kadar tüm branşlardaki öğretmenlere hitap ediyor. Kadın ya da erkek, genç veya yetişkin fark etmeksizin öğretmenler günü, doğum günü, yıl sonu teşekkürü veya kariyer başarıları gibi özel günlerde onlara duyduğunuz saygı ve sevgiyi ifade etmek için ideal bir hediye.

Fincanın üzerindeki detaylı ve anlamlı çizimler, öğretmenlerin öğrenciler üzerindeki olumlu etkisini simgeliyor. Sadece bir kahve veya çay molasında değil, her kullanımda öğretmenlerinize verdikleri emeğin ne kadar değerli olduğunu hatırlatır. Hem işlevsel hem de duygusal bir değere sahip olan bu fincan, öğretmenlerinizi onore etmenin yanı sıra günlük kullanımlarında da onlara eşlik edecek.

Öğretmenler için özel tasarım hediye fincan, kaliteli seramik malzemeden üretilmiştir ve uzun süreli kullanıma uygundur. Bulaşık makinesinde yıkanabilir olması, öğretmenlerinizin yoğun günlerinde pratik bir kullanım sağlar. Her fincan, öğretmenlerinize olan takdirinizi göstermenin yanı sıra, onların da sizden bir parça taşımasını sağlayacak.

Siz de bir öğretmenin hayatına dokunmak ve onlara özel hissettirmek istiyorsanız, bu özel tasarım fincanı tercih edebilirsiniz. HediyeSepeti.com olarak, öğretmenlerinize layık bu anlamlı hediye seçeneğini sunmaktan mutluluk duyarız. Her siparişiniz özenle hazırlanır ve Türkiye'nin her yerine hızlı gönderim imkanıyla ulaştırılır. Unutmayın, her fincan sadece bir hediye değil, aynı zamanda eğitimin ve öğretmenlerin önemini vurgulayan bir mesaj taşıyor.