Matematik Öğretmenine Özel Tasarım Kahve Kupası

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
224.90 TL
Ürün Kodu: 21060

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Porselen kupalarımız, kaliteli ve canlı baskı ile özenle hazırlanmıştır.
  • Kupalarımız, 7,5 cm yüksekliğine ve 8 cm çapına sahiptir.
  • Kupalarımız, kargoda kırılmaması için özel kutu koruması ile gönderilmektedir.
  • Kupaları elde yıkamak tavsiye edilir.
  • Çift taraflı baskı yapılmıştır, böylece kupa her yönden kullanılabilir.
  • Kupa iç hacmi: 225ml
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Matematik öğretmenleri, öğrencilerin hayatında önemli bir rol oynarlar ve onlara olan minnettarlığımızı göstermenin en güzel yollarından biri de kalplerine dokunacak özel bir hediye seçmektir. Bu düşünceyle tasarlanmış olan 'Matematik Öğretmenine Özel Tasarım Kahve Kupası', matematik sevgisini ve öğretmeninize olan saygınızı ifade eden mükemmel bir hediye seçeneğidir.

Kupanın üzerinde yer alan 'Matematikte Problem Yok Çünkü Sen Varsın Hocam' yazısı ve matematiksel ifadeler, bu kupayı hem kişisel hem de işlevsel kılar. Kahve ya da çay molasında kullanabilecekleri bu kupa, öğretmenlerinizin her gününü özel kılacak ve onlara verdiğiniz değeri her daim hatırlatacaktır.

Öğretmenler Günü, doğum günü ya da yıl sonu gibi özel zamanlarda matematik öğretmeninize verebileceğiniz bu kupayla, onların yüzünde kocaman bir gülümseme yaratabilirsiniz. Ayrıca bu kupa, gençlerden yetişkinlere, kadınlardan erkeklere herkes için uygun bir hediye alternatifidir.

Ürünün kaliteli seramik malzemeden üretilmiş olması, uzun ömürlü ve dayanıklı bir kullanım sunar. Baskı kalitesi sayesinde de uzun süre ilk günkü canlılığını koruyacak ve öğretmeninizin kahve veya çay keyfini iki katına çıkaracaktır.

Bu özel tasarım kahve kupası, matematik öğretmeninize olan sevginizi ve takdirinizi ifade etmenin yanı sıra, her kullanımda onları gülümsetecek ve motivasyonlarını artıracak bir hediye olacaktır. Eğitim hayatında önemli bir yere sahip olan öğretmenlerimize duyduğumuz saygıyı göstermek ve onlara olan minnettarlığımızı ifade etmek için bu kupadan daha iyi bir seçenek düşünülemez. Siz de bu anlamlı hediyeyle, matematik öğretmeninizin gönlünü fethedin ve onlara verdikleri emeğin ne kadar değerli olduğunu gösterin.